Priča o

... Zrno Soli

#budidrugaciji

Zrno Soli

Restoran ... ZRNO SOLI otvoren je od 01. ožujka 2011. i spada u sam vrh hrvatskog ugostiteljstva. Naši gosti su se vrlo brzo uvjerili da posebnu pažnju poklanjamo hrani (uvijek svježa riba i uvijek nešto novo) i usluzi. Držimo se one da namirnica uvijek mora biti svježa, lokalna i obrađena na način da sve blagodati ostanu u njoj.

Nakon otvaranja, može se reći da smo pokrenuli gastro revoluciju u našem gradu, a gosti za Zrno Soli kažu, ne samo da je splitski, nego i svjetski! Sretni smo što su gosti prepoznali trud i ambiciju na svakom našem pjatu, te obiteljski pristup koji čini da se osjećaju kao u svom dnevnom boravku. Volimo svoj posao i ne znamo funkcionirati drugačije.
Michelin Guide Croatia 2018.

Od 1. ožujka 2018. uvršteni smo na Michelin Guide Croatia za 2018. godinu, te smo od svjetski priznate institucije dobili preporuku. Radosni smo što su nas prepoznali i uvrstili na popis Michelin Guide Croatia. Svakako, to nam daje vjetar u leđa i još veću motivaciju i želju za još boljim radom kako bi učinili naš restoran, ali i Split poznatijim na svjetskoj gastro karti. Veliki izazov je zadržati preporuku, ali i otići korak naprijed prema prvoj Michelin zvjezdici. Ustrajno koračamo prema naprijed i vjerujemo u sebe, kao što i naši gosti vjeruju u nas.
Ponosni vlasnik

IVO VRDOLJAK

Ivo Vrdoljak, vlasnik restorana, od ranog djetinjstva, pa do mladenačke dobi imao je tri životne želje – da postane nogometaš Hajduka, da mu Bog podari suprugu iz snova, te da ima i vodi ekskluzivni restoran. Skoro su mu se sve tri želje ispunile ... Zrno Soli je zasigurno jedan od takvih restorana, ljubav njegova života, gđa. Jelena je u svakom trenutku uz njega, a bez obzira što nije postao nogometaš Hajduka san je ispunio činjenicom da je restoran Zrno Soli ponosan sponzor voljenog kluba. Njegova upornost, predanost i velika volja za vođenjem restorana stvorila je brend prepoznatljiv u Hrvatskoj, ali i izvan Lijepe naše.
chef

STJEPAN VUKADIN

Rođen je 1993., a već kao dječak se zaljubio u kuhinju i sve što se nalazi u njoj, ali kako je imao više ljubavi odmah se nije opredjelio za gastronomiju već je s 14 godina ušao u Sjemenište s namjerom da jednog dana bude svećenik. Ali poznato je da su naše zamisli jedno, a Božje sasvim nešto drugo, pa je na kraju s jednog kolosijeka završio na drugi, također u svijet koji voli i gdje se osjeća kao "riba u vodi", ali nikad ne zaboravlja ono Božje u sebi i u ljudima oko sebe. Danas, u 25. godini života šef je kuhinje našeg restorana i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastro scene, a prije svega, prijatelj svima oko sebe.
obitelj

... ZRNO SOLI

Našu “malu” obitelj čine mladi ljudi, a i oni malo stariji, ali mladog duha, koji su od početka tu s nama. Od kuhinje, naših glavnih mađioničara, preko naših predstavnika pred gostima - konobara, do naše Kate (Katarina Ševo), glavne i odgovorne urednice cijele naše tvrtke, te našeg glavnog stupa, vlasnika Ive Vrdoljaka, možemo reći da svaki naš čovjek svakim danom živi život Zrno Soli. HVALA im svima ...
#vip

VIP SOBA & VIP TERASA

Posebni doživljaj gostima nudimo i u našoj "skrivenoj" oazi mira, VIP sobi i VIP terasi. Zasigurno smo ponosni na činjenicu da gostima možemo pružiti ekskluzivu u privatnoj sobi ili terasi, a s time se ekskluzivno ponosimo.
U ovim prostorijama održali su se brojne zaručničke i romantične večere, poslovni sastanci i dočekali mnogi ugledni gosti.
Od ljeta 2018. s posebnim novinama ćemo oplemeniti tu našu oazu mira i sve vaše važne događaje učiniti još lijepšima.