Novosti i

Događanja

ROYAL WEDDING CEREMONY

Povodom kraljevskog vjenčanja princa Harry-a i njegove odabranice Meghan Markle u Vili Dalmacija 19. svibnja 2018. pod organizacijom britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj i naše malenkosti ... ZRNO SOLI organizirali smo svečanu GALA ceremoniju na kojoj je nazočilo cca 300 uzvanika.
Više

EXPERIENCE BY CHEF HRVOJE ZIROJEVIĆ & STJEPAN VUKADIN

Restoran ZRNO SOLI & Lounge bar LAGANINI zajedničkim snagama oborili su mnoga splitska nepca. Veliki Hrvoje Zirojević i naš Chef Vuki zajedno su spremali dva posebna menu-a, odnosno dvije posebne večere 18. i 19. travnja sačinjene od 6 ribljih i 6 mesnih sljedova sljubljene s posebnim vinima.
Više

PONOSNI SPONZOR HNK HAJDUK

... ZRNO SOLI uvijek uz HNK HAJDUK SPLIT. S novim “Michelin gumama” produžili smo najdražu suradnju... Ponosni sponzor našeg HNK Hajduk.
Više

MICHELIN GUIDE CROATIA 2018.

Prema Michelin Guide Croatia 2018. dobili smo preporuku, te smo uvršteni na svjetski popis TOP restorana. Veliki izazov je zadržati preporuku, ali i otići korak naprijed prema prvoj Michelin zvjezdici. Ustrajno koračamo prema naprijed i vjerujemo u sebe, kao što i naši gosti vjeruju u nas.

ROYAL EVENT LONDON

15. veljače predstavili smo Lijepu Našu u velikom Londonu, na eventu koje je okupilo 150 uzvanika, od kojih su njih 30 bili članovi kraljevske obitelji, što nam je bila iznimna čast. Od strane svih nazočnih gostiju, a poglavito kraljevske obitelji, istaknuta je želja za otvaranjem hrvatskog restorana u Londonu, s našim Zrno Soli potpisom.
Više

PONOSNI PARTNER ULTRA EUROPE

Službeni smo restoran i Ultra Europe (Ultra Music Festival Europe), koji je prvi put u Split došao 2013. godine. Imali smo čast ugostiti sva velika imena elektronske glazbe, a svi važni ugovori bili su dogovoreni i potpisani upravo u Zrno Soli.

Mediterranean cuisine by UNESCO

S ponosom možemo reći da smo dio UNESCO baštine – mediteranske kuhinje. Posebno njegujemo našu domaću namirnicu, svježu ribu nabavljenu od lokalnih ribara, te lokalno uzgojeno povrće i voće. Mediteranska prehrana uvjetovana je ekološkim, klimatskim, povijesnim i kulturnim čimbenicima Mediterana. Ta vrsta prehrane, kao i u ostalim zemljama na području Mediterana, očituje se u Hrvatskoj u društvenoj, duhovnoj i materijalnoj sferi svakodnevnog života, te u običajima životnog i godišnjeg ciklusa.
Drugi o

...Zrno Soli

Elle.rs

Svi gastro biseri Jadrana: Deset najboljih restorana regionalne obale među kojima se nalaze i kuhinje s Michelin zvezdom
Više...

FlightNetwork.com

72 Hours of Adventure and Tours in Split


Više...

Gastro.hr

Zrno Soli: Michelinova preporuka za riblji doživljaj


Više...

Dalmatinski portal

NAJBOLJI SPLITSKI RESTORANI Zrno Soli: U pogledu od milijun dolara uživali su članovi Guns'n'Rosesa, Marco van Basten, Sandro Rosell...

Više...

SLOBODNA DALMACIJA

Životna priča poznatog splitskog ugostitelja: Činilo se da mi snovi samo izmiču, a onda se sve promijenilo. Dogodilo se 'Zrno soli', došao sam i do voljenog Hajduka, a onda konačno upoznao i ljubav svog života...
Više...

JUTARNJI LIST

MLADI ŠEF KUHINJE NAŠEG ELITNOG RESTORANA 'Dvaput sam se ispisivao iz škole, umalo postao svećenik, radio u Njemačkoj gdje me naš čovjek prevario...'

Više...

PUNKUFER.HR

Zrno Soli – najljepši pogled Splita, i još puno, puno više
Više...